Programma gemist?

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist?

11-01-2015 00:14

Film op 2: De ontdekking van de hemel - Film op 2: De ontdekking van de hemel

God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem ontrouw en denken hem niet meer nodig te hebben. God besluit het contract tussen hem en de mensheid te verbreken en wil de Tien Geboden terug.Meer God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem ontrouw en denken hem niet meer nodig te hebben. God besluit het contract tussen hem en de mensheid te verbreken. Om kracht bij zijn besluit te zetten wil hij de Tien Geboden terug. Een jonge engel krijgt de opdracht deze taak uit te voeren. De engel mag niet zelf naar de aarde afdalen en de Tien Geboden ophalen. Hij heeft de hulp van een mens nodig, die slim genoeg is om de verloren gewaande Tien Geboden te vinden en bereid is ze naar de Hemel terug te brengen. De jonge engel aarzelt niet om WO I en II, de Cubaanse crisis en de oorlog in Vietnam naar zijn hand te zetten, alleen maar opdat de juiste mensen elkaar ontmoeten, verliefd op elkaar worden en kinderen krijgen, die op hun beurt weer de juiste partner ontmoeten, enz. Alles met het doel om uiteindelijk het 'uitverkoren kind' te produceren. Twee mannen in Nederland, Onno en Max, ontmoeten elkaar. Ze denken dat hun ontmoeting toeval is, niet wetende dat het 'toeval' invloed van bovenaf is. Onno en Max worden elkaars beste vriend, zijn onafscheidelijk en hebben geen geheimen voor elkaar, totdat ze een mooie jonge vrouw ontmoeten: Ada. De ontdekking van de hemel is een van de grootste filmproducties die ooit in Nederland is gemaakt. De film is geproduceerd door Ate de Jong.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!