Programma gemist?

Dorst? Een met de Bron gemist?

18-01-2015 09:11

Dorst? Een met de Bron - Dorst? Een met de Bron

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie zendt de EO een kerkdienst uit vanuit het hart van de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam.Meer In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie zendt de EO een kerkdienst uit vanuit het hart van de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam. Medewerking aan deze dienst wordt verleend door Ds. P. Visser en de christelijke band Sela. Het thema van de dienst is: Dorst? Een met de Bron. Naar aanleiding van het verhaal van de ontmoeting van Jezus met een Samaritaanse vrouw denken we met elkaar na over wat dit ons nu te zeggen heeft. Verdere medewerking wordt verleend door diverse gemeenteleden van de Noorderkerk in Amsterdam. Een gemeente met heel verschillende bezoekers. Kortom: een unieke kerk in het hart van de hoofdstad.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Dorst? Een met de Bron gemist

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Hier kun je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!