Programma gemist?

5 minuten over gemist?

18-01-2015 15:49

5 minuten over - 5 minuten over

Kort gesprek onder leiding van Bastiaan Verberne over de Koran als inspiratiebron.Meer Olaf Mesman besloot zich meer te verdiepen in de islam, waarna hij zich ook bekeerde. Hij streeft ernaar vijf keer per dag te bidden, om de ultieme connectie met Allah (SWT te voelen. De Koran is voor hem de sleutel naar vrijheid, spiritualiteit, gelijkheid en protest. Hij vertelt o.a. over Surah An-Nisa hoofdstuk 4, vers 34. Dit vers spreekt tot zijn ziel, maar brengt ook verwarring met zich mee.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

5 minuten over gemist

De Moslim Omroep start deze week met de serie ‘Vijf Minuten over …’. Hierin worden relevante levensbeschouwelijke thema’s afkomstig uit de Koran behandeld met verschillende moslims. De vijf minuten gaan over de Koran en hoe deze de mens kan inspireren in geloof en daden. Hoe heeft de Koran een verschil in een mensenleven gemaakt? De presentatie ligt in handen van Bastiaan Verberne.

Uitzending gemist van 5 minuten over? Hier kun je alle uitzendingen van 5 minuten over kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 51
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!