Programma gemist?

Dit is de dag gemist?

24-01-2015 21:11

Dit is de dag - Dit is de dag

In een special van Arena staat het asielbeleid centraal. Naar aanleiding van het tv-programma Rot op naar je eigen land gaat de discussie over: moet Nederland zijn grenzen sluiten voor vluchtelingen?Meer In een speciale aflevering van Arena staat het asielbeleid centraal. Naar aanleiding van het tv-programma Rot op naar je eigen land gaat de discussie in Arena over de vraag: moet Nederland zijn grenzen sluiten voor vluchtelingen? Jaarlijks komen er ongeveer twintigduizend vluchtelingen naar Nederland. Lang niet allemaal krijgen ze een verblijfsvergunning; alleen de echte vluchtelingen mogen blijven. Toch vinden veel Nederlanders dat we teveel vluchtelingen opvangen. Moeten we daarom onze grenzen sluiten voor asielzoekers? Of zouden we juist ruimhartiger moeten zijn door meer vluchtelingen een veilige plek te bieden? Daarover gaan de deelnemers aan Rot op naar je eigen land in gesprek met politici en betrokkenen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Dit is de dag gemist

Uitzending gemist van Dit is de dag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dit is de dag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dit is de dag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dit is de dag? Hier kun je alle uitzendingen van Dit is de dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!