Programma gemist?

3Doc gemist?

05-02-2015 21:56

3Doc - 3Doc

Snowboarder Kevin Pearce liep vlak voor de Olympische Spelen een hersenbeschadiging op. Nu hij er klaar voor is om op zijn oude niveau terug te keren, zijn zijn familie en vrienden er op tegen.Meer De jonge snowboarder Kevin Pearce was tijdens de Olympische Winterspelen in 2010 kanshebber op een medaille, maar liep vlak voor de spelen een flinke hersenbeschadiging op bij een ongeluk. Tijdens zijn revalidatie wordt hij gesteund door familie en vrienden, maar op het moment dat hij zelf vindt dat hij er klaar voor is om op zijn oude niveau terug te keren in zijn sport, zijn juist zij het er niet mee eens. In het verleden nam Kevin op een professionele manier spectaculaire risico's, maar nu zou één tik op zijn hoofd echter al zijn dood kunnen betekenen. Zelf heeft hij er vertrouwen in. Gaat hij opnieuw voor de sport of luistert hij naar zijn familie die dit nu te gevaarlijk vindt?Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

3Doc gemist

De KRO en de VPRO zenden onder de naam 3Doc documentaires uit.Klopt het dat jongeren seks steeds minder zien als iets bijzonders, iets dat onderdeel is van een relatie? Hoe gaat het er aan toe in de wereld van het betaalde voetbal? Hoe ziet de wereld van een anorexiapatiënt eruit en hoe kan het dat de ziekte vaak niet herkend wordt door hulpverleners? Hoe gaat het met één van de beste voetballers die Nederland ooit heeft gekend? Deze en andere vragen worden beantwoord in de boeiende documentaires op Nederland 3.

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!