Programma gemist?

Life Story gemist?

11-02-2015 20:33

Life Story - Life Story

Kleine dieren worden groot. Onherroepelijk komt het moment dat ze het veilige nest moeten verlaten. Meer Kleine dieren worden groot. Onherroepelijk komt het moment dat ze het veilige nest moeten verlaten. Voor een jonge poolvos verloopt de overgang naar de volwassenheid tamelijk abrupt en onsentimenteel: zijn moeder jaagt hem zonder omhaal uit het nest, het poolijs op. In deze cruciale levensfase is ieder succesje een triomf. Het leven van het vlagstaartpluimbroekje, en nee, aan deze naam is niets gelogen, is zo hachelijk dat hij al blij mag zijn als hij de avond haalt. Voor Bengaalse tijgerwelpen gaat hun groeiende zelfstandigheid met grote gevaren gepaard. Zij hebben hun ouders hard nodig om in een vijandige omgeving op te groeien. Voor twee jachtluipaardzusjes is het al bijna te laat: ze zijn hun moeder kwijtgeraakt en dreigen te verhongeren. In schitterende beelden volgen we hen bij hun eerste zelfstandige jacht.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Life Story gemist

Uitzending gemist van Life Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Life Story, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Life Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Life Story? Hier kun je alle uitzendingen van Life Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!