Programma gemist?

Buitenlandse Gevangenissen: Hollanders In De Cel gemist?

17-02-2015 21:28

Buitenlandse Gevangenissen: Hollanders In De Cel - Afl. 1

Kelly en haar broer Robin zitten al ruim twee jaar vast in Ecuador. Op de luchthaven van Quito werden ze gepakt met bijna vijf kilo cocaïne. Ze smokkelden de drugs om aan geld te komen voor Kelly, die een grote studieschuld heeft. Ze betrok haar broer Robin in het plan. Nadat ze gearresteerd was, bleek Kelly zwanger te zijn. Inmiddels is ze bevallen van haar zoon Jason. Hij is nu bijna twee en groeit op achter tralies, tussen de criminelen. De 23-jarige Ravi zit, ook voor drugssmokkel, vast in 'La Joya' in Panama-city. Dat is een van de meest beruchte gevangenissen van het land. In totaal moet hij ruim zes jaar zitten, waarvan hij er nu anderhalf heeft gehad.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Buitenlandse Gevangenissen: Hollanders In De Cel gemist

Spraakmakend programma waarin Jan Kooijman Nederlanders bezoekt die om uiteenlopende redenen in het buitenland in de gevangenis zijn beland. Aan de hand van indringende portretten laat hij zien wat voor impact hun gevangenschap heeft. Veel mensen bij elkaar, weinig ruimte, geen privacy, kinderen die achter de tralies worden geboren en niet te vergeten hun familie die zij achterlaten in Nederland.

Uitzending gemist van Buitenlandse Gevangenissen: Hollanders In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenlandse Gevangenissen: Hollanders In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!