Programma gemist?

Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen gemist?

19-02-2015 21:30

Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen - Afl. 1

Amerikaanse documentaire waarin jonge criminelen achter de tralies van een zwaarbeveiligde gevangenis in Indiana worden gevolgd. De veertig tieners die hier hun straf uitzitten, zijn als volwassenen berecht.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen gemist

Amerikaanse documentaire waarin jonge criminelen achter de tralies van een zwaarbeveiligde gevangenis in Indiana worden gevolgd. De veertig tieners die hier hun straf uitzitten, zijn als volwassenen berecht. Ze zitten vast voor de meest uiteenlopende misdrijven, variërend van diefstal, mishandeling, gewapende overvallen tot moord. De veroordeelde jongens moeten flink boeten voor hun daden. Of ze ooit nog een normaal leven zullen leiden, is dan ook de grote vraag.

Uitzending gemist van Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!