Programma gemist?

Life Story gemist?

25-02-2015 20:32

Life Story - Life Story

Alles wat leeft, maakt deel uit van een groter geheel.Meer Alles wat leeft, maakt deel uit van een groter geheel. Om in de massa overeind te blijven moet je weten wanneer je de strijd moet aangaan of juist niet, of het slimmer is om samen te werken of om je eigen plan te trekken, en hoe je moet manipuleren en misleiden. Honingmierenkoninginnen sluiten een verbond om een leger op de been te brengen, maar vervolgens ruimt dat leger alle koninginnen op één na uit de weg. Voor een jonge Amerikaanse zeearend kan macht, of het gebrek daaraan, de hongerdood betekenen. Een stokstaartje rekent op spectaculaire wijze af met een cobra en verhoogt daarmee zijn status in de clan. Voor een jonge mannetjeschimpansee is het leven juist één grote machtsstrijd: één fout en je kunt weer onderop beginnen. Macht is de ultieme trofee: dieren gebruiken alle middelen om hogerop te komen en de wedloop van het leven te winnen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Life Story gemist

Uitzending gemist van Life Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Life Story, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Life Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Life Story? Hier kun je alle uitzendingen van Life Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!