Programma gemist?

Dag tegen Cyberpesten: The Cyberbully gemist?

03-03-2015 20:33

Dag tegen Cyberpesten: The Cyberbully - Dag tegen Cyberpesten: The Cyberbully

Casey Jacobs, een tienermeisje is aan het worstelen met een anonieme cyber-stalker.Meer Real-time thriller. Casey Jacobs, een tienermeisje is aan het worstelen met een anonieme cyber-stalker. Casey is een tiener die in aanraking komt met de allerslechtste kanten van het internet: van peer-to-peer pesten tot geavanceerde computer hacken. Zij moet vechten om deze beproeving te overwinnen. Het verhaal van The Cyberbully is geïnspireerd door verhalen uit het echte leven. Dat wat Casey overkomt is een extreem geval die omlijst is in een dramatische format. Toch zijn alle voorkomende gebeurtenissen mogelijke real-life scenario's en zijn deze sommige individuele slachtoffers daadwerkelijk overkomen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Dag tegen Cyberpesten: The Cyberbully gemist

Uitzending gemist van Dag tegen Cyberpesten: The Cyberbully? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dag tegen Cyberpesten: The Cyberbully, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dag tegen Cyberpesten: The Cyberbully gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dag tegen Cyberpesten: The Cyberbully? Hier kun je alle uitzendingen van Dag tegen Cyberpesten: The Cyberbully kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!