Programma gemist?

Life Story gemist?

04-03-2015 20:30

Life Story - Life Story

In de strijd om de ideale partner zien we zowel de pracht als de grimmigheid van de natuur.Meer In de strijd om de ideale partner zien we zowel de pracht alsook de grimmigheid van de natuur. De inzet is dan ook buitengewoon hoog: zonder partner eindigt je levensreis hier, soms letterlijk. De pauwenspringspin maakt zijn naam volledig waar. Laverend over de resten van zijn gesneuvelde rivalen moet hij het hart van het vrouwtje veroveren. Hij krijgt maar één kans. Bij de groene zeeschildpad is juist het vrouwtje haar leven niet zeker. Het ene na het andere mannetje stort zich op haar tot ze naar adem happend ten onder dreigt te gaan. Sommige dieren maken een waar kunststuk van het aantrekkingsritueel. De kogelvis compenseert zijn onooglijke uiterlijk met het meest complexe staaltje van artistiek design in de dierenwereld: een wonderschone, perfecte 'graancirkel' van zand. Alleen maar om de aandacht van een vrouwtje te trekken.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Life Story gemist

Uitzending gemist van Life Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Life Story, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Life Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Life Story? Hier kun je alle uitzendingen van Life Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!