Programma gemist?

Life Story gemist?

11-03-2015 20:33

Life Story - Life Story

De zorg voor jongen gaat in de natuur vaak gepaard met grote zorgen. In het laatste deel van Life Story zien we hoe ouders soms letterlijk hun leven wagen voor hun nageslacht.Meer Niemand is onsterfelijk. We kunnen hooguit in onze kinderen iets van onszelf doorgeven. Vandaar dat bij alle ouders de zorg voor de volgende generatie vooropstaat. Maar zorg gaat niet zonder zorgen. Sommige ouders wagen letterlijk hun leven om jongen voort te brengen. Een moederschildpad heeft hoog op het strand haar eieren gelegd. Nu moet ze in een race tegen de klok en het getij de veilige oceaan bereiken. Een bizon gaat de confrontatie aan met een roedel wolven die het op haar kalf voorzien heeft. Er gaat niets boven moederliefde: een hoelman is blij als een 'ander vrouwtje' even haar jong wil overnemen, maar moet ijlings ingrijpen als de 'oppas' iets te ruwe spelletjes doet. Een drongo heeft zich laten strikken als moederkloek voor andermans kuiken. Voor een bonobomoeder zou dat ondenkbaar zijn. Zij blijft haar hele leven betrokken bij haar jong, zoals te zien is in de intiemste beelden die de afgelopen tien jaar van deze dieren zijn gemaakt.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Life Story gemist

Uitzending gemist van Life Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Life Story, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Life Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Life Story? Hier kun je alle uitzendingen van Life Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!