Programma gemist?

Heino Falcke gemist?

23-03-2015 00:08

Heino Falcke - Heino Falcke

Heino Falcke is een van de meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij is hoogleraar in Nijmegen en ontving een paar jaar geleden de prestigieuze Spinozaprijs. Maar hij is ook lekenprediker en gaat geregeld voor in zijn kerk in de buurt van Keulen. Meer Heino Falcke is een van de meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij is hoogleraar in Nijmegen en ontving een paar jaar geleden de prestigieuze Spinozaprijs. Van jongs af aan heeft het onmetelijk grote heelal hem geboeid. Van het onderzoek naar zwarte gaten heeft hij zijn levenswerk gemaakt. Maar hij is ook lekenprediker en gaat geregeld voor in zijn kerk in de buurt van Keulen. In het heelal ziet hij de grootheid van God. Hij heeft nooit een spanning ervaren tussen zijn wetenschappelijke werk en zijn geloof. Integendeel, beide versterken elkaar, vindt hij. Andries Knevel in gesprek met astrofysicus Heino Falcke, over geloof, wetenschap, zwarte gaten en God.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Heino Falcke gemist

Uitzending gemist van Heino Falcke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heino Falcke, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heino Falcke? Hier kun je alle uitzendingen van Heino Falcke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!