Programma gemist?

Goedenavond dames en heren gemist?

30-03-2015 22:09

Goedenavond dames en heren - Goedenavond dames en heren

Peter maakt feestelijk nieuws bekend. Zou dit het moment zijn voor Benno en Will om herenigd te worden? Meer Het is groot feest. Peter maakt bekend dat er 250.000 televisieaansluitingen zijn. Dit is de perfecte aangelegenheid om in het verleden gemaakte fouten te herstellen. En wat is een groot feest zonder het eens zo beroemde zangduo Benno en Will? Zou dit het moment zijn dat zij herenigd worden? Het ooit op handen gedragen koppel werd geliefd om hun komische liedjes en mooie ballades. Kort na de eerste Nederlandse tv-uitzending brak het duo om mysterieuze redenen. Inmiddels heeft Benno een nieuwe zangpartner, de jonge en ambitieuze Annemarie. Will leidt al jaren een teruggetrokken bestaan met haar zus op het platteland. Zal het Peter lukken het duo te herenigen? Echter de volhardendheid waarmee hij dit probeert roept vragen op.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Goedenavond dames en heren gemist

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Goedenavond dames en heren gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Hier kun je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!