Programma gemist?

Band Of Brothers gemist?

30-03-2015 22:36

Band Of Brothers - Day of days

Het is D-Day en een groot aantal vliegtuigen komt in het luchtafweergeschut van de Duitsers terecht. De piloten raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak droppen op het platteland van Normandië. Winters landt in een veld en komt erachter dat hij zijn rugzak en geweer is verloren. Hij komt soldaat John Hall tegen en samen gaan ze zoek naar hun eenheden. Ze komen andere soldaten tegen en in een nabij dorp hergroeperen ze zich. Daar hoort Winters dat luitenant Meehan wordt vermist.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Band Of Brothers gemist

Amerikaanse dramaserie over de militaire eenheid Easy Company en hun strijd en ontberingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Uitzending gemist van Band Of Brothers? Hier kun je alle uitzendingen van Band Of Brothers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!