Programma gemist?

Goedenavond dames en heren gemist?

06-04-2015 21:58

Goedenavond dames en heren - Goedenavond dames en heren

Zullen zusjes Eef en Ietje weer bevriend worden nu Ietje carrière mag maken bij de televisie? Meer Nu Ietje gevraagd is om omroepster te worden weigert Eef om met haar zus op één kamer te slapen. Volgens Ietje is het allemaal één groot misverstand en zal zij het recht zetten bij oom Peter. De begrafenis van Wills zus is voor Peter de gelegenheid om Will aan te spreken op de mogelijke hereniging van het zangduo Benno en Will. Sinds de begrafenis van haar zus heeft Will twee gasten met hippie-idealen op de boerderij. Joep, de uit Amerika teruggekeerde zoon van haar zus en zijn zwangere vriendin. Zij zijn voorlopig niet van plan om weg te gaan. Joep beseft dat hij een mooie erfenis tegemoet ziet om zijn idealen te verwezenlijken. De ambitieuze Annemarie heeft haar zinnen gezet op een televisiecarrière. Ze ziet zichzelf naast Benno schitteren, maar dat is niet de afspraak die Benno met Peter heeft gemaakt. Zonder dat Annemarie het weet moet Benno Will overtuigen om samen op te treden.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Goedenavond dames en heren gemist

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Goedenavond dames en heren gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Hier kun je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!