Programma gemist?

Drie vergiften gemist?

12-04-2015 12:57

Drie vergiften - Drie vergiften

Volgens de leer van Boeddha zijn drie emoties de grond van al het menselijk en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. Hoe manifesteren deze vergiften zich in het hedendaagse leven?Meer Volgens de leer van Boeddha liggen drie negatieve emoties ten grondslag van al het menselijk en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. Samen vormen zij het principe van de 'drie vergiften'. Hoe manifesteren deze vergiften zich in het hedendaagse leven? De BOS gaf drie filmmakers de opdracht om elk vergift afzonderlijk te belichten. Als aanloop naar de drie films spreekt Regisseur Alexander Oey met verschillende boeddhisten en andere deskundigen over de drie vergiften. Matthieu Ricard, boeddhistische monnik en schrijver, legt uit wat de drie vergiften zijn en waarom deze negatieve gevoelens zoveel aandacht krijgen binnen het boeddhisme. Ook komen onder andere filosofen Henk Oosterling en Jan Bor, Matthijs Schouten en de ex-bankier Sander Tideman aan het woord.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Drie vergiften gemist

Uitzending gemist van Drie vergiften? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Drie vergiften, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Drie vergiften? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vergiften kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!