Programma gemist?

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist?

12-04-2015 16:02

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert - Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Carrière maken in de advocatuur is voor veel vrouwen een uitdaging. Veel verkiezen de luwte. Slechts 15% van de partners is vrouw. Annemarie Creuzberg is een getalenteerde jonge advocate met ambities.Meer Carrière maken in de advocatuur is voor veel vrouwen een uitdaging. Je moet 24/7 scherp zijn en keihard werken. Veel vrouwen verkiezen de luwte. Gevolg is dat er slechts 15% vrouwelijke partner in de top zitten. Annemarie Creuzberg is een getalenteerde jonge advocate met ambities. Ze loopt een dagje mee met het rolmodel Maartje Govaert, een advocaat en partner bij het advocatenkantoor Norton Rose Fulbright, die zich niets in de weg laat leggen. Ze gaat recht op haar doel af en heeft energie voor tien. Ze heeft een gezin met vier kinderen waarvan de jongste nog aan de borst is, ondertussen zwaait ze de scepter op een internationaal advocatenkantoor. Wat is haar geheim?Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Hier kun je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!