Programma gemist?

Goedenavond dames en heren gemist?

13-04-2015 22:13

Goedenavond dames en heren - Goedenavond dames en heren

Lukt het Peter eindelijk om Benno en Will bij elkaar te brengen?Meer Het televisiedebuut van Ietje als tv-omroepster roept heftige reacties op. Peter en zijn collega’s zijn razend enthousiast en de klanten in kapsalon van Dijk raken er niet over uitgesproken. Eef daarentegen voelt zich verraden. Ze is boos van huis weggelopen en ingetrokken bij mevrouw Tresfon, de overbuurvrouw. Eef heeft Ietjes vriendje Laurens verleid tot een heftige zoenpartij en dwingt hem zijn ontrouw te bekennen aan Ietje. Ondertussen steelt Ietje de harten van het publiek en die van cameraman Niels met haar ongedwongen en spontane manieren. Will probeert de verkoop van de boerderij van haar neefje Joep en zijn zwangere vriendin te saboteren. Tijdens een rondleiding door een makelaar wordt onbedoeld een kast met geheimen geopend. En Peter ziet eindelijk een mogelijkheid om Benno en Will met een list samen in de studio te krijgen. Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Goedenavond dames en heren gemist

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Goedenavond dames en heren gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Hier kun je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!