Programma gemist?

RTL Sneak Preview: De Ontsnapping gemist?

21-04-2015 22:38

RTL Sneak Preview: De Ontsnapping - Afl. 1

Vooruitblik op de nieuwe, Nederlandse bioscoopfilm 'De Ontsnapping', met in de hoofdrollen onder anderen Isa Hoes, Kees Boot en Edwin Jonker.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL Sneak Preview: De Ontsnapping gemist

Vooruitblik op de nieuwe, Nederlandse bioscoopfilm 'De Ontsnapping', met in de hoofdrollen onder anderen Isa Hoes, Kees Boot en Edwin Jonker. Julia heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar ze is niet gelukkig. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt naar de Portugese Algarve en hoopt daar het geluk te vinden.

Uitzending gemist van RTL Sneak Preview: De Ontsnapping? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Sneak Preview: De Ontsnapping kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!