Programma gemist?

Seksverslaafd gemist?

23-04-2015 21:14

Seksverslaafd - Afl. 1

Een eigen bedrijf, een mooie auto en een liefdevol gezin; dat zijn de grootste wensen van de 34-jarige Steven. De realiteit is anders. Steven is single, werkt als nachtportier en heeft alleen een fiets. Stevens seksverslaving staat al het andere in de weg. Hij kijkt 3 tot 4 uur per dag porno en gaat meerdere malen per week naar de hoeren. De afgelopen jaren heeft hij voor tienduizenden euro's bezoekjes gebracht aan de Amsterdamse Wallen. Zijn hele leven is in de ban van zijn verslaving. Hij hoopt door therapie van die allesbepalende verslaving af te komen. Hij laat Nicolette Kluiver toe in zijn leven en laat zien hoe vreselijk een verslaving kan zijn.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Seksverslaafd gemist

Documentaireserie waarin Nicolette Kluijver in gesprek gaat met drie mannen die kampen met een heftige seksverslaving. Ze spreekt met hen over het effect dat hun verslaving heeft op het dagelijkse leven. De mannen realiseren zich dat het zo niet langer kan en zijn wanhopig op zoek naar een manier om van hun verslaving af te komen. In samenwerking met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum wordt er gezocht naar een gepaste behandeling.

Uitzending gemist van Seksverslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Seksverslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!