Programma gemist?

Focus: Mens en ruimte gemist?

26-04-2015 19:16

Focus: Mens en ruimte - Focus: Mens en ruimte

Brian Cox onderzoekt onze herkomst, plaats en bestemming in het heelal. Wij leven op een minuscuul rotsblokje in een ruimte die zich mogelijk tot in het oneindige uitstrekt.Meer Brian Cox onderzoekt onze herkomst, plaats en bestemming in het heelal. Als kind denken we allemaal dat wij het middelpunt van het heelal zijn, omringd door onze familie en de wereld die om ons heen draait. Maar onze drang om op onderzoek uit te gaan is groot. En door onze aangeboren nieuwsgierigheid heeft het gevoel dat we in het middelpunt staan van alles, kunnen plaatsmaken voor een besef van onze werkelijke plek in ruimte en tijd: wij leven 13,8 miljard jaar na het ontstaan van het heelal, op een minuscuul rotsblokje in een ruimte die zich mogelijk tot in het oneindige uitstrekt.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Focus: Mens en ruimte gemist

Uitzending gemist van Focus: Mens en ruimte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Mens en ruimte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Mens en ruimte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Mens en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Mens en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!