Programma gemist?

3Doc: The Amazing Agency gemist?

26-04-2015 22:54

3Doc: The Amazing Agency - 3Doc: The Amazing Agency

Anna van 't Hek en Alette van Zwieten volgden een nieuw fenomeen in het Amsterdamse nachtleven: partyagentschap 'The Amazing Agency'. Met optrdens maken ze van elk doorsnee feest een magische avond.Meer In 2014 volgden Anna van 't Hek en Alette van Zwieten een nieuw fenomeen in het Amsterdamse nachtleven: partyagentschap 'The Amazing Agency'. Met hun adembenemende outfits en extravagante optredens maken deze bijzondere vrienden van elk doorsnee feest een magische avond. De 26-jarige Robbie Baauw is als stylist en dj de creatieve motor achter dit taboedoorbrekende partyagentschap. Robbie is geboren en getogen in een gemoedelijk en behoudend dorp waar hij zich van kind af aan als een vreemde eend in de bijt voelde. In het bruisende Amsterdam vindt hij zijn gelijken.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

3Doc: The Amazing Agency gemist

Uitzending gemist van 3Doc: The Amazing Agency? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: The Amazing Agency, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: The Amazing Agency gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: The Amazing Agency? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: The Amazing Agency kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!