Programma gemist?

Goedenavond dames en heren gemist?

27-04-2015 22:12

Goedenavond dames en heren - Goedenavond dames en heren

De tv-uitzending heeft een hoop teweeg gebracht. Een taboeonderwerp lijkt doorbroken.Meer Het hele land praat over de tv-uitzending. De telefoons in de televisiestudio staan roodgloeiend en Will en Benno krijgen stapels post. Will krijgt vooral brieven met steunbetuigingen en begrip terwijl Benno vooral negatieve reacties ontvangt. Will wil het verleden vergeten en een nieuw leven beginnen. Benno verdiept zich juist voor het eerst in zijn leven in zijn verleden. Peter wordt op het matje geroepen bij zijn hoogste baas en vreest hij het ergste. Zijn baas is echter ontzettend blij en noemt ‘emoties’ de toekomst van televisie. In de kapperszaak van Anton van Dijk is de uitzending het gesprek van de dag. Ietje moet gaan kiezen tussen haar familie en haar carrière. Joep en Melissa staan op het punt de boerderij van Will te verruilen voor een onbekende bestemming.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Goedenavond dames en heren gemist

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Goedenavond dames en heren gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Hier kun je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!