Programma gemist?

30 Hoog gemist?

04-04-2010 23:15

30 Hoog - Honkbalcoryfee Robert Eenhoorn

Frénk van der Linden ontvangt gasten van wie hij de naam niet van tevoren te horen krijgt. Op spontane wijze gaat hij het gesprek aan, ditmaal met mensen die een moeilijke periode doormaken of achter de rug hebben. Op leven en dood is de leidraad. Afl.: Honkbalcoryfee Robert Eenhoorn. Hij speelde honkbal op 's werelds hoogste niveau, bij de New York Yankees. Hij was een gevierd coach van het Nederlandse team en is nu technisch directeur van de honkbalbond. Tegelijkertijd draagt Robert Eenhoorn, die in de sportwereld geldt als een even gestaald als fair man, naar eigen zeggen een permanent verdriet met zich mee. Nog dagelijks worstelt hij met de dood van zijn zoon, die op zesjarige leeftijd overleed. Robert Eenhoorn praat met Frénk van der Linden over zijn slagkracht, over dopinggebruik van medespelers en de liefde voor honkbal. Maar met dezelfde openheid vertelt hij over het afscheid van een kind, over de verschillende manieren waarop hij en zijn echtgenote hun verlies probeerden te verwerken en zijn vlucht richting het honkbalveld. Met een mix van Rotterdamse nuchterheid en onderhuidse emotie doet Robert Eenhoorn zijn verhaal. Presentatie: Frénk van der Linden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

30 Hoog gemist

Uitzending gemist van 30 Hoog? Hier kun je alle uitzendingen van 30 Hoog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!