Programma gemist?

Seksverslaafd gemist?

30-04-2015 21:15

Seksverslaafd - Afl. 2

De 42-jarige gescheiden vader Dennis is een fervent voetballer. Trainen met zijn vriendenelftal komt er echter al een tijd niet meer van. Net zo min als slapen, eten, opruimen en afwassen. Als Dennis niet aan het werk is, struint hij het internet af naar gewillige vrouwen. Via datingsites en -apps maakt hij afspraakjes met vrouwen die op zoek zijn naar een relatie. Dennis wil echter maar één ding: seks. Hij is namelijk seksverslaafd. De 'vaste' seksdates zijn allemaal vrouwen die denken dat zij de enige zijn en dat ze een vaste relatie hebben met Dennis. Hij leidt daardoor een ingewikkeld dubbelleven. Zijn gezondheid en sociale leven lijden daar verschrikkelijk onder. Hij gaat in therapie om van zijn verslaving af te komen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Seksverslaafd gemist

Documentaireserie waarin Nicolette Kluijver in gesprek gaat met drie mannen die kampen met een heftige seksverslaving. Ze spreekt met hen over het effect dat hun verslaving heeft op het dagelijkse leven. De mannen realiseren zich dat het zo niet langer kan en zijn wanhopig op zoek naar een manier om van hun verslaving af te komen. In samenwerking met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum wordt er gezocht naar een gepaste behandeling.

Uitzending gemist van Seksverslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Seksverslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!