Programma gemist?

Goedenavond dames en heren gemist?

04-05-2015 21:54

Goedenavond dames en heren - Goedenavond dames en heren

Twee geloven op één kussen, daar ligt de duivel tussen.Meer Het huwelijk van Prinses Irene en Carlos brengt Nederland in verwarring en Ietjes gevoelens voor cameraman Niek brengen háár in verwarring. Ietjes groeiende populariteit bij het publiek is ook Peter van Dijk niet ontgaan en dus wacht haar een mooie promotie. Deze brengt haar dichterbij Niek maar drijft haar verder van haar familie. Benno en Will hebben na tien jaar weer een nieuwe hit, een platencontract en een grote serie optredens voor de boeg. Niets lijkt een nieuwe en strikt zakelijke verbintenis voor het duo meer in de weg te staan. Het verleden vreet aan Benno en hij zoekt in het geheim naar de onopgeloste vragen in zijn leven. Als Will geconfronteerd wordt met de antwoorden die Benno gevonden heeft, realiseert hij zich dat hij een keuze moet maken. Ook Ietje neemt een belangrijke beslissing en doet dan een schokkende ontdekking. Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Goedenavond dames en heren gemist

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Goedenavond dames en heren gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Hier kun je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!