Programma gemist?

Het 3e Testament gemist?

06-04-2010 22:55

Het 3e Testament - Aflevering 74

Een hedendaags vervolg op de bijbel. Wat zijn de dromen, aanklachten en visioenen van ónze tijd? -Het leven van schrijfster Christine Otten stond compleet op zijn kop toen de politie vijftien jaar geleden haar huis binnenviel. Haar man, journalist Hans Krikke, werd verdacht van lidmaatschap van de vermeende terreurgroep RaRa. Na negen maanden werd duidelijk dat Krikke niets met de zaak te maken had. Wat betekende die periode voor henzelf en hun gezin? -Gideon Everduim, alias Gikkels, is een rapper uit de Bijlmer. Ondanks succes in een boyband belandde hij in de cel vanwege pinpasfraude. Hij gebruikte zijn jaar in de gevangenis om teksten te schrijven, boeken te lezen in het besef: dit wil ik nooit meer. Met zijn hiphopplatform Bijlmerstyle wil hij laten zien dat de Bijlmer geen broedplaats is voor criminaliteit, maar voor creativiteit. Bijlmerstyle is ook een politieke partij die strijdt tegen stigma's en vooroordelen. -Paul Bosman maakt zich nog steeds zichtbaar kwaad over het onrecht dat hem is aangedaan. In augustus 2005 werd hij als sportverslaggever naar het Duitse Waddeneiland Norderney gestuurd. Anderhalf jaar later moet hij zich melden bij de rechtbank in Groningen omdat hij verdacht wordt van een zedendelict. Paul is verbijsterd. Gedurende twee jaar strijden Paul en zijn vrouw tegen de volkomen onterechte verdachtmaking. Een ontluisterend verhaal over wat er kan gebeuren wanneer je op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats bent.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het 3e Testament gemist

Uitzending gemist van Het 3e Testament? Hier kun je alle uitzendingen van Het 3e Testament kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!