Programma gemist?

Goedenavond dames en heren gemist?

11-05-2015 22:11

Goedenavond dames en heren - Goedenavond dames en heren

Het gezin van Anton en Els drijft steeds verder uit elkaar door het aanstaande huwelijk van Eef en Laurens.Meer Eef ontdekt dat haar moeder talloze liefdesbrieven van Rudy heeft achtergehouden. Vader Anton keert zich af tegen de ‘rooie’ Niek met wie Ietje in het geheim samenwoont. Ondertussen krijgt Ietje van Peter een gouden kans aangeboden die kwaad bloed zet bij collega en tv-showmaster Berend Langeveld. De emoties bij het huwelijk van Eef en Laurens lopen hoog op als Ietje en Niek toch hun opwachting maken. Ietje weet zich als bekende Nederlander niet in de hand te houden. Joep en Melissa keren onverwachts terug van hun reis naar Afghanistan. Ze zetten het leven van Will opnieuw op zijn kop. En terwijl Benno in het reine probeert te komen met zijn verleden, probeert tv-baas Peter datzelfde met het zicht op zijn naderende dood. Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Goedenavond dames en heren gemist

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Goedenavond dames en heren gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goedenavond dames en heren? Hier kun je alle uitzendingen van Goedenavond dames en heren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!