Programma gemist?

NPO Best: Kijken met Bram van der Vlugt gemist?

14-05-2015 16:10

NPO Best: Kijken met Bram van der Vlugt - NPO Best: Kijken met Bram van der Vlugt

Prominente Nederlanders fungeren als gasthoofdredacteuren op NPO Best. Hún keuzes staan een avond lang centraal op de themazender.Meer Prominente Nederlanders fungeren als gasthoofdredacteuren op NPO Best. Hún keuzes staan een avond lang centraal op de themazender. De hoofdredacteuren nemen de kijker mee op een persoonlijke reis door de Nederlandse televisiegeschiedenis. In dit programma is te zien hoe de hoofdpersoon tot zijn of haar keuzes is gekomen. Met veel archiefbeelden en fragmenten uit bijna 65 jaar televisiehistorie. Verder een impressie van het kijkgedrag van de BN'er en een verslag van de zoektocht naar de tv-pareltjes in het Instituut voor Beeld en Geluid.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NPO Best: Kijken met Bram van der Vlugt gemist

Uitzending gemist van NPO Best: Kijken met Bram van der Vlugt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NPO Best: Kijken met Bram van der Vlugt, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NPO Best: Kijken met Bram van der Vlugt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NPO Best: Kijken met Bram van der Vlugt? Hier kun je alle uitzendingen van NPO Best: Kijken met Bram van der Vlugt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!