Programma gemist?

3Doc: Marley gemist?

16-05-2015 22:35

3Doc: Marley - 3Doc: Marley

Documentaire van Oscarwinnaar Kevin Macdonald over Bob Marley. Hij is jong gestorven (36), en is inmiddels meer dan dertig jaar dood. Maar zijn muziek en ideeën leven overal in de wereld voort.Meer Hij is jong gestorven, 36 jaar oud, en is inmiddels meer dan dertig jaar dood. Maar zijn muziek en ideeën leven overal in de wereld krachtig voort. Bob Marley had enorme reggaehits, zoals No Woman, No Cry en I Shot the Sheriff en was een belangrijk voorvechter van het rastageloof. En nu is er dan eindelijk de definitieve documentaire over de legendarische reggaezanger van Oscarwinnaar Kevin Macdonald.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

3Doc: Marley gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Marley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Marley, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Marley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Marley? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Marley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!