Programma gemist?

2Doc: Het Chimpansee complex gemist?

26-05-2015 22:58

2Doc: Het Chimpansee complex - 2Doc: Het Chimpansee complex

Meer dan dertig jaar was chimpansee Mojo eenzaam opgesloten en leefde van spaghetti en cola. In het opvanghuis van Stichting Aap wordt hij voor het eerst geconfronteerd met soortgenoten.Meer Meer dan dertig jaar was chimpansee Mojo eenzaam opgesloten en leefde op een dieet van spaghetti en cola. In het opvanghuis van Stichting Aap wordt hij voor het eerst geconfronteerd met soortgenoten. Maar Mojo kan niet wennen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Het Chimpansee complex gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Chimpansee complex? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Chimpansee complex, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Chimpansee complex gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Chimpansee complex? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Chimpansee complex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!