Programma gemist?

Het Uur van de Wolf: Finding Fela gemist?

28-05-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Finding Fela - Het Uur van de Wolf: Finding Fela

In deze documentaire staat de muziek en het leven van de koning van de Afrobeat, Fela Kuti, centraal. De muzikant predikte de revolutie en droeg daarmee bij aan een democratischer Nigeria.Meer In deze nieuwe documentaire van Oscarwinnaar Alex Gibney staat de muziek en het leven van de koning van de Afrobeat, Fela Kuti, centraal. De charismatische muzikant predikte de revolutie in de jaren zeventig en tachtig en droeg daarmee bij aan een democratischer Nigeria.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Uur van de Wolf: Finding Fela gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Finding Fela? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Finding Fela, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Finding Fela gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Finding Fela? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Finding Fela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!