Programma gemist?

Superkids gemist?

29-05-2015 20:41

Superkids - Afl. 6

Het is tijd voor de tweede halve finale van 'Superkids'. De laatste tien kandidaten zetten alles op alles om de titel superkid van Nederland in de wacht te slepen. Zo danst onder andere Lotje op Turn up the music van Chris Brown. Amelie danst op de Stervende Zwaan uit Le Carnaval des Animaux van Camille Saint-Saƫns. De unieke groep de Fancy Fiddlers wist een van de startbewijzen te bemachtigen voor de slopende halve finale. Het topstrijkersensemble gooit alles in de strijd om door te dringen naar de zinderende finale. Welke vijf van deze tien superkids ziet de kijker terug in de finale?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Superkids gemist

Talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De jonge talenten krijgen een serieus podium om zo misschien wel superkid van Nederland te worden. De optredens van deze bijzondere kinderen worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit vier professionals uit verschillende hoeken van de entertainmentbusiness. Het grootste kindertalent van Nederland gaat naar huis met een studiebeurs van maar liefst 25.000 euro.

Uitzending gemist van Superkids? Hier kun je alle uitzendingen van Superkids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!