Programma gemist?

Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag gemist?

31-05-2015 15:55

Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag - Afl. 1

Compilatie met de allerleukste zondagmiddagmomenten van 15 jaar Carlo & Irene. Kijkers kunnen hun hart ophalen met alle hoogtepunten uit de afgelopen jaren.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag gemist

Compilatie met de allerleukste zondagmiddagmomenten van 15 jaar Carlo & Irene. Vandaag komt er een einde aan een tijdperk: na 600 afleveringen houden Carlo Boszhard en Irene Moors het samen voor gezien. Kijkers kunnen hun hart ophalen met alle hoogtepunten uit de afgelopen jaren. De leukste studiomomenten komen voorbij, zoals de persiflages 'Hou van Holland' met Prins Willem Alexander en Maxima, Showtime, De Veerbootjes, Mari en Marianne op zoek naar Talent en 'De Wereld Slaat Door'.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: 15 Jaar Op De Zondagmiddag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!