Programma gemist?

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist?

06-06-2015 13:30

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 - BEAM presents EO-Jongerendag 2015

Het grootste christelijke jongerenevent in Europa. In GelreDome Arnhem zijn Joram Kaat en duizenden jongeren bij elkaar om hun geloof te delen, feest te vieren en na te denken over wie Jezus is.Meer Voor de 41ste keer vindt het grootste christelijke jongerenevent in Europa plaats: de EO-Jongerendag. In GelreDome Arnhem zijn Joram Kaat en duizenden jongeren bij elkaar om hun geloof te delen, feest te vieren en na te denken over wie Jezus is. Ook wordt er actie gevoerd om Irakese jongeren die op de vlucht zijn te ondersteunen. BEAM, het jongerenmerk van de EO, doet de hele middag live verslag. Het thema van de dag is 'Jesus is'. Sprekers Kees Kraayenoord en Eric Samuel Timm houden hier een korte toespraak over en er zijn getuigenissen van jongeren die aansluiten bij dit thema. Verder is er veel muziek. Zingen met de BEAM Worshipband en optredens van (inter)nationale artiesten Hillsong Young & Free, Switchfoot, Royal Tailor en Draw the Parade.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BEAM presents EO-Jongerendag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van BEAM presents EO-Jongerendag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!