Programma gemist?

Bloed gemist?

07-06-2015 19:07

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,In zijn huis in Sint Petersburg vertelt chef-dirigent Mariss Jansons openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen.Meer De eerste aflevering van 'Bloed, zweet en concerten' zal volledig worden gewijd aan chef-dirigent Mariss Jansons. In zijn huis in Sint Petersburg vertelt hij openhartig over zijn enorme collectie partituren en geluidsopnamen. Ook zien we een bijzonder bezoek aan de plek waar de dirigent zijn carrière begon: de Philharmonie in Sint Petersburg. Hier zag Jansons als jongetje zijn vader op de bok staan. Orkestdirecteur Jan Raes en de orkestmusici Vesko Eschkenazi, Dominic Seldis en Henk Rubingh vertellen over de maestro. Na dit persoonlijke portret wordt een deel van het afscheidsconcert van Mariss Jansons uitgezonden, waarbij ook het koninklijk paar aanwezig was. Te zien en te horen is het Koninklijk Concertgebouworkest met liederen van Mahler, Berio en Copland met als solist Thomas Hampson.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!