Programma gemist?

Birth Day gemist?

07-06-2015 21:08

Birth Day - Birth Day

Het is er bijna altijd koud, de helft van het jaar donker en de bevolking kampt met alcoholisme en geweld. Wonen in Groenland betekent leven op een eiland. Hoe is het om daar ter wereld te komen?Meer Het is er bijna altijd koud, de helft van het jaar donker en de bevolking kampt met alcoholisme en geweld. Hoe is het om ter wereld te komen op Groenland? Wonen in Groenland betekent, letterlijk en figuurlijk, leven op een eiland. In de stad Sisimiut wonen zesduizend mensen (voornamelijk Inuit, eskimo's van Groenland) dicht bij de natuur, geïsoleerd van de rest van de wereld. Doordat er geen wegen zijn die leiden tot deze stad en doordat de zee bevroren is in de winter, is de enige optie voor Lieve Blancquaert om er te komen met het vliegtuig. In het ziekenhuis van Sisimiut wordt er elke tien dagen een kind geboren. Lieve heeft het geluk aan haar zijde wanneer ze de mogelijkheid krijgt om deel te nemen in het geluk van de stad door de komst van een pasgeborene. Jammer genoeg is er ook een donkerdere zijde aan het verhaal. Vanaf het moment dat Denemarken in beeld kwam, worstelden de mensen van Groenland met hun identiteit. Door het proberen te combineren van hun originele cultuur met een modern stadsleven, lijden ze vaak onder alcoholisme, seksueel misbruik en zelfmoord. Lieve neemt een kijkje in de levens van deze hartverwarmende mensen die trots zijn om een Groenlander te zijn.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Birth Day gemist

Uitzending gemist van Birth Day? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Birth Day, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Birth Day gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Birth Day? Hier kun je alle uitzendingen van Birth Day kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!