Programma gemist?

Deel je leven gemist?

08-06-2015 22:13

Deel je leven - Deel je leven

We volgen Nico, Raymond en Quincy. Nico's (35) conditie gaat steeds meer achteruit. Voor Raymond (41) is een anonieme donor gevonden. Voor Quincy (1) is een niertransplantatie noodzakelijk.Meer We volgen Nico, Raymond en Quincy. Nico's (35) conditie gaat steeds meer achteruit. Zijn lichaam kan niet meer zelfstandig ademen en zijn bloed rond pompen. Hij vecht voor zijn leven. Als er niet snel nieuwe longen komen, is het voor hem te laat. Vriend Michel is heel bang dat hij Nico gaat verliezen en kan alleen maar afwachten. Voor Raymond (41) is een anonieme donor gevonden. Vandaag wordt hij getransplanteerd. Nu is de grote vraag of de nier wordt geaccepteerd door Raymond zijn lichaam. Als dit niet gebeurt ziet zijn toekomst er heel somber uit. De familie is naar het ziekenhuis gekomen om zowel Raymond als elkaar te steunen. Presentator Joris Linssen zoekt hen daar op. Voor Quincy (1) is een niertransplantatie noodzakelijk. Ze is ernstig ziek en haar jonge ouders hebben hun handen vol aan de zorg voor het kleine meisje. 24 uur per dag zijn zij bezig met de zorg die haar ziekte met zich meebrengt. Het liefst zou moeder Nikita haar eigen nier afstaan aan Quincy, maar dit gaat niet zomaar. Quincy is het jongste kindje ooit dat getransplanteerd zal worden en moet daarvoor eerst nog groeien en lichamelijk flink aansterken.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Deel je leven gemist

Uitzending gemist van Deel je leven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Deel je leven, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Deel je leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Deel je leven? Hier kun je alle uitzendingen van Deel je leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!