Programma gemist?

Je zal het maar zijn gemist?

09-06-2015 22:08

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

In deze aflevering staan bijzondere relaties centraal. Youssif en Anouk. Anouk en Youssif leerden elkaar twee jaar geleden kennen. Rond die tijd krijgt Youssif net te horen dat hij uitgeprocedeerd is en terug moet naar zijn geboorteland Togo. Peter Jan Rens en Virginia. Peter Jan Rens en de 42 jaar jongere Virginia ontmoetten elkaar eind 2012 op Tenerife en zijn sindsdien onafscheidel...Meer -Youssif en Anouk. Anouk en Youssif leerden elkaar twee jaar geleden kennen. Rond die tijd krijgt Youssif net te horen dat hij uitgeprocedeerd is en terug moet naar zin geboorteland Togo. Hij kan niet terug omdat Togo hem niet wil binnen laten. Omdat Nederland hem ook niet wil opnemen, belandt Youssif tussen wal en het schip. De relatie van Anouk en Youssif heeft daardoor een erg broos fundament, maar de liefde blijft vooralsnog onverminderd sterk. -Peter Jan Rens en Virginia. Peter Jan Rens en de 42 jaar jongere Virginia ontmoetten elkaar eind 2012 op Tenerife en zijn sindsdien onafscheidelijk. Hoewel het grote leeftijdsverschil voor veel reacties in de media en hun omgeving zorgt, is het voor het stel zelf totaal geen issue. Ze zijn dol op elkaar en zijn het liefst 24 uur per dag samen. Peter Jan zegt dat hij weer nieuwe energie heeft gekregen door Virginia en is druk bezig met zijn comeback. -Hilde en Bas. Hilde ontdekte onlangs dat haar man Bas een seksverslaving heeft. Vreemdgaan en liegen om maar in de constante drang naar seks en porno te kunnen voorzien waren aan de orde van de dag. Toch bleef zij bij hem. Bas is sinds kort net klaar met zijn therapie en nu begint zijn uitdaging pas echt. Hij is bang om terug te vallen in zijn oude patroon en daarmee zijn relatie met Hilde op het spel te zetten.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!