Programma gemist?

Bloed gemist?

14-06-2015 19:06

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev.Meer Er staat een andere beroemde maestro op het podium van Het Concertgebouw: Valery Gergiev. Deze voormalig chef-dirigent van het Rotterdams Philharmonisch Orkest leert tijdens een publiek toegankelijke masterclass van het Koninklijk Concertgebouworkest drie jonge talenten de fijne kneepjes van het dirigentschap. Ben Gernon, Joshua Weilerstein en Zaurbek Gugkaev mogen voor een groot publiek het Concertgebouworkest naar eigen inzicht door werken van Debussy en Strauss leiden. Aansluitend het concert van Debussy, 'La Mer', gespeeld door het Koninklijk Concertgebouworkest en gedirigeerd door de drie talentvolle jonge dirigenten.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!