Programma gemist?

Deel je leven gemist?

15-06-2015 22:12

Deel je leven - Deel je leven

Quincy (1) is inmiddels sterk genoeg voor de transplantatie. Björn (35) heeft al 6 donornieren ontvangen, maar alle zes werden na ene periode door zijn lichaam afgestoten.Meer Quincy (1) is inmiddels sterk genoeg voor de transplantatie. Moeder Nikita blijkt medisch een match te zijn en kan niet wachten om haar nier aan haar dochter te geven. Op de dag van de transplantatie is bezoekt presentator Joris Linssen het gezin in het ziekenhuis. Björn (35) heeft al 6 donornieren ontvangen, maar alle zes werden na een periode door zijn lichaam afgestoten. Björn moet om te overleven daarom al jaren om de nacht aangesloten aan een dialyse-apparaat. Dankzij nieuwe technieken en medicijnen durven artsen het aan Björn nogmaals te transplanteren. Belangrijke voorwaarde is wel dat hij nier krijgt van een levende donor. Zijn zus Marieke wil haar nier aan Bjorn afstaan. Zal dit betekenen dat Björn dan eindelijk weer toekomstplannen kan gaan maken? Nico (35) heeft de transplantatie ondergaan. De komende weken zullen heel spannend zijn. Zullen de longen geaccepteerd worden door zijn lichaam en kan Nico over een aantal maanden eindelijke weer zelfstandig zeelucht gaan inademen. Daar waar hij al jaren naar verlangd.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Deel je leven gemist

Uitzending gemist van Deel je leven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Deel je leven, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Deel je leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Deel je leven? Hier kun je alle uitzendingen van Deel je leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!