Programma gemist?

Bloed gemist?

21-06-2015 19:06

Bloed - Bloed

zweet en concerten 2015,De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten is de masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos.Meer De jonge altvioliste Alice Weber is deelneemster aan de Orkestacademie van het Concertgebouworkest. Een van de bijzondere activiteiten die zij in haar academiejaar meemaakt, is de bijzondere masterclass van de bekende violist Leonidas Kavakos. Ook krijgt ze les van musici uit het orkest, speelt ze mee met concerten en krijgt les in Alexandertechniek. Dit laatste om te werken aan een goede houding tijdens haar vioolspel. Aansluitend op deze aflevering van Bloed, Zweet en Concerten is het concert voor orkest van Bartók te zien, zoals dat uitgevoerd werd door het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Het is het laatste stuk met Mariss Jansons als chef-dirigent op de bok voor het Koninklijk Concertgebouworkest.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bloed gemist

zweet en concerten 2015,Uitzending gemist van Bloed, zweet en concerten 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en concerten 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en concerten 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!