Programma gemist?

Deel je leven gemist?

22-06-2015 22:14

Deel je leven - Deel je leven

We volgen Abigail, Björn, Monique en Quincy.Meer We volgen Abigail, Björn, Monique en Quincy. Als Abigail wordt geboren blijkt al snel dat ze erg ziek is. Het enige wat haar nog kan redden is een nieuwe lever. Voor het jonge gezin breekt er een heftige tijd aan. Moeder Annemieke is bereid een deel van haar lever af te staan voor Abigail. Maar dit is voor zowel haar als de kleine Abigail een hele zware operatie. Er bestaat een kans dat een van beide niet zal overleven. Bij Björn (36) stijgt de spanning, de dag van de transplantatie is aangebroken. Wanneer hij en zijn zus worden geopereerd, wacht de familie in het ziekenhuis op de uitslag van de operatie. Zal dit dan echt de laatste keer zijn dat Björn getransplanteerd wordt? Zal de nier van zijn zus dit keer niet worden af gestoten door zijn lichaam? Monique (51) is staat op de wachtlijst voor een donorhart. Doordat Monique een verdikte hartspier heeft, is de conditie van haar hart enorm verslechterd. Al drie jaar wacht Monique elke dag op dat ene belangrijke telefoontje met de mededeling dat er een hart is. Voor Quincy (2) is het nu een aantal maanden geleden dat zij de nier van haar moeder heeft ontvangen. De nier doet het goed en Quincy mag sinds lange tijd weer naar huis. Maar niets is wat het lijkt, want Quincy is nog steeds ziek en erg kwetsbaar voor complicaties. Zij heeft op termijn ook een nieuwe lever nodig.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Deel je leven gemist

Uitzending gemist van Deel je leven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Deel je leven, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Deel je leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Deel je leven? Hier kun je alle uitzendingen van Deel je leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!