Programma gemist?

KRO Detectivemaand: Silent Witness gemist?

08-07-2015 21:20

KRO Detectivemaand: Silent Witness - KRO Detectivemaand: Silent Witness

Twee vrouwen werden doodgeschoten in de kelder van een huis. Jack komt tijdens het onderzoek een oude bekende tegen, met wie het al vlug opnieuw botst.Meer Twee vrouwen werden doodgeschoten in de kelder van een huis. Jack komt tijdens het onderzoek een oude bekende tegen, met wie het al vlug opnieuw botst. Ondertussen krijgt Leo te maken met een gevoelige kwestie. De vader van een overleden baby vraagt hem om de lijkschouwing opnieuw te doen, zodat zijn vrouw van alle schuld vrijgepleit kan worden. Maar dit betekent dat Leo moet aantonen dat zijn vroegere mentor een fout beging. Terwijl Nikki en Jack een gevaarlijke samenzwering op het spoor komen, moet Leo tegen de klok werken om te verhinderen dat het tweede kind van het gezin voor adoptie wordt opgegeven.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

KRO Detectivemaand: Silent Witness gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Silent Witness? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Silent Witness, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Silent Witness gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Silent Witness? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Silent Witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!