Programma gemist?

Bloed gemist?

09-07-2015 20:30

Bloed - Bloed

zweet en snaren,Alltviolist Michael doet tijdens zijn omzwervingen door nachtelijk Amsterdam inspiratie op, celliste Honorine oefent van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en Mariss Jansons viert zijn jubileum.Meer We maken na twee jaar opnieuw kennis met de mensen van het Koninklijk Concertgebouworkest. De aan slapeloosheid lijdende altviolist Michael laat ons zien hoe zijn omzwervingen door een nachtelijk Amsterdam hem nieuwe creatieve inspiratie geven. In haar minuscule appartement oefent de jonge celliste Honorine ondertussen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat om haar eerste jaar bij het KCO tot een succes te maken. En chef-dirigent Mariss Jansons blaast de kaarsjes op de taart voor zijn 10-jarig jubileum uit.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bloed gemist

zweet en snaren,Uitzending gemist van Bloed, zweet en snaren? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en snaren, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en snaren gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!