Programma gemist?

Birth Day gemist?

12-07-2015 21:07

Birth Day - Birth Day

Thuis bevallen is geen vrijwillige keuze in de Indiase Gangesdelta. En het is een zware teleurstelling als het een meisje blijkt, terwijl een meisje de familie met een dure bruidsschat zal laten.Meer Thuis bevallen is geen vrijwillige keuze in de Indiase Gangesdelta. En het is een zware teleurstelling als de baby een meisje is. Veel baby's worden thuis geboren, aangezien het dichtstbijzijnde ziekenhuis vaak enkele uren verder ligt. Zelfs in het districtsziekenhuis ervaart Lieve dat vrouwen moeten bevallen in zeer zware omstandigheden. Wanneer het kind eindelijk geboren wordt, lijken de moeders alleen gelukkig met een jongen omdat deze de familie zal ondersteunen, terwijl een meisje de familie met een dure bruidsschat zal laten. Al de vrouwen praten over hun voorkeur voor een jongen, maar niemand durft te spreken over de vele abortussen van meisjes die vandaag nog steeds worden gedaan. Geslacht, geboorteplaats en ook het eeuwenoude kastenstelsel - dat officieel afgeschaft is - spelen allemaal een belangrijke rol in het bepalen van het toekomstig pad van elk kind in India.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Birth Day gemist

Uitzending gemist van Birth Day? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Birth Day, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Birth Day gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Birth Day? Hier kun je alle uitzendingen van Birth Day kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!