Programma gemist?

KRO Detective: Death in Paradise gemist?

14-07-2015 23:15

KRO Detective: Death in Paradise - KRO Detective: Death in Paradise

Op een benefietinzamelactie wordt gastheer Malcolm Powell dood teruggevonden.Meer Op een benefietinzamelactie wordt gastheer Malcolm Powell dood teruggevonden. Zijn persoonlijke assistente Vicky is ervan overtuigd de dader te kennen: ene Jack Roberts, een man die een afspraak had met Malcolm. Hij werd gezien toen hij wegvluchtte van de plaats delict. Richard en zijn team gaan erachteraan, maar vinden alleen zijn auto terug. Van de verdachte ontbreekt elk spoor. Wanneer het team Malcolms achtergrond natrekt, ontdekken ze dat hij en zijn vrouw Jen verschillende investeerders voor miljoenen hebben opgelicht.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

KRO Detective: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van KRO Detective: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detective: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detective: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detective: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detective: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!