Programma gemist?

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist?

23-07-2015 22:05

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Rechercheur Sean Stone werkt samen met Ruth Hattersley op een bureau dat onderzoek doet naar vermiste personen, ze gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig vermogen om patronen van menselijk gedrag te voorspellen. Hij weet hoe mensen zich gedragen, maar hij begrijpt ze niet. Sean is in zichzelf gekeerd en houdt zich niet aan procedures, regels of de gevoelens van zijn collega's. Na een onenigheid wordt Sean overgeplaatst naar de afdeling Vermiste Personen. Hier zal hij moeten samenwerken met Ruth Hattersley. Ze zetten hun tanden in de verdwijningszaak van de 16-jarige Taylor Davis.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!