Programma gemist?

De Nalatenschap gemist?

05-08-2015 10:20

De Nalatenschap - De Nalatenschap

De Harlingse Marten Walstra stierf op 66-jarige leeftijd aan een hartstilstand en heeft zijn hele nalatenschap geschonken aan het Leger des Heils. Meer De keuze voor juist de erfgenaam is geen verrassing, want Marten was zelf heilsoldaat en zijn beste vriend Willem ook. Als Oscar Balkenende en Trix Kruizinga van het Leger des Heils het huis van Marten inventariseren zien zij dat Marten een hele forse man was. De klerenkast is gevuld met wel grote broeken en shirts. Het speciale bed is extra breed, en de grote fiets is speciaal op maat gemaakt en verstevigd. Naarmate de jaren voorbij gingen kreeg Marten steeds meer overgewicht. Dat vormde een grote handicap waardoor Marten op gegeven moment zijn baan bij de zoetwarenfabriek moet opgeven en alleen nog terecht kan bij de sociale werkplaats. Dat was voor Marten geen reden bij de pakken neer te zitten. Hij was altijd vrolijk en goedmoedig. Marten leefde niet alleen voor zichzelf. Hij is jaren een betrokken vrijwilliger geweest bij de kaatsvereniging en de voetbalclub. Het geld dat Marten nalaat kan het Leger des Heils goed gebruiken voor de vele opvanghuizen waar cliënten leren leven zonder verslaving om op termijn weer op eigen benen te staan. Dit is een herhaling van 26 augustus 2014.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Nalatenschap gemist

Wat gebeurt er na uw dood met uw huis, uw geld en uw spullen als u besloten hebt om uw bezittingen na te laten aan eengoed doel? In iedere aflevering wordt de afwikkeling van een nalatenschap gevolgd, waarbij het leven van de overledenezich ontvouwt voor de camera. Vragen als: Waarom zou ik iets nalaten aan een goed doel? Hoe regel ik datprecies? Wat gebeurt er met mijn geld? Hoe reageren mijn kinderen op zo'n besluit?, komen allemaal aan de orde inDe Nalatenschap.

Uitzending gemist van De Nalatenschap? Hier kun je alle uitzendingen van De Nalatenschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!